AUTHENTICITEIT

Als je een goed verhaal hebt, hoef je het alleen nog maar goed te vertellen.

Ondernemingen die puur en alleen bestaan om een maatschappelijk of ecologisch probleem op te lossen, schieten als paddestoelen uit de grond. Merken die hardop uitspreken dat ze voor een beter milieu en een socialere maatschappij staan, groeien. En terecht. Wij houden van (eigen)wijze ondernemers en wereldverbeteraars en helpen ze graag hun verhaal te vertellen.

Identiteit & Positionering | Concept & Creatie | Storytelling

RELEVANTIE

Sluit aan bij je doelgroep en maak een beweging van je onderneming.

Wij zijn Merkactivisten. Onze klimaatmars bestaat uit het ontwerpen van een website voor een fietscafé, dat met fietsprojecten heel het land op de trappers wil krijgen. Ons maatschappelijk werk is het bedenken van een marketingcampagne voor een ondernemersregeling die maatschappelijke initiatief stimuleert. En we voeren lobby door een adviesbureau voor duurzame aanbestedingen en subsidies in een nieuw, opvallend jasje te steken.

Strategie | Campagne | Optimalisatie

IMPACT

Onze creativiteit maakt de cirkel rond.

Wij zien positieve veranderingen in de wereld, maar het gaat ons te langzaam. Daarom zetten wij onze expertise in, om organisaties te helpen hun duurzame doelen te bereiken. Zij de aandacht en de groei, iedereen een betere wereld.

Vermarkten | Verkoop | Impactmaximalisatie

Mistral, creatieve telg uit impactnest Bries

Ons bestaansrecht definiëren we graag: impact maken. Waar ons ‘moederbedrijf’ Bries dat doet met advies en aanpakken, doen wij dat met marketingcommunicatie. En altijd met een lullen én poetsen-mentaliteit.

De browser die je gebruikt is verouderd.

Zou je willen updaten?

Share