BUSINESS + INNOVATION = IMPACT

Opdrachtgever

Social Impact Day Noord

Impact

Meer dan 1000 ambtenaren, beleidsmakers, onderwijzers, bestuurders en ondernemers kwamen bij elkaar om inspiratie op te doen, nieuwe connecties te maken, kennis uit te breiden en nieuwe plannen voor actie te realiseren op het gebied van social impact.

Merkactivisme

Event Branding
Content & PR
Campagne
Print & Digital

Je geeft je jas af bij de garderobe, haalt een drankje in de foyer en zoekt nietsvermoedend een plekje in de zaal. Dan hoor je een stem. Een kinderstem. Een kinderstem die je vertelt dat je in actie moet komen, dat je samen met de mensen om je heen de verandering kunt zijn…

Voor de dag ermee

Bezoekers van Social Impact Day komen niet voor business as usual. Toch is het doel betekenisvol ondernemen de normaalste zaak van de wereld te maken. Social Impact Day is namelijk geen eendagsvlieg. Het is een beweging die staat voor verandering, optimisme, creativiteit, innovatie en inspiratie.

Aanspreken en aanpakken

Hoe spreek je bezoekers (ondernemers) aan op hun verantwoordelijkheid, zonder met het moralistische vingertje te wijzen? Juist, je dompelt ze onder in impact-inspiratie. En moedigt ze aan hun vragen en oplossingen te delen. Om het datzelfde moment om te zetten in een afspraak. Want wat is een idee voor impact nu waard, zonder actie?

Alles voor de winst

De maatschappelijke winst, welteverstaan. Van kwetsbaar idee tot winnaar van de Social Impact Award: op SID wordt langetermijnvisie omgezet in kortetermijnhandelen. Wat ooit begon als één dag, in Groningen, is nu een beweging op meerdere plekken in Nederland. En de rest van het jaar? Daarvoor lanceerden we een vereniging die actief faciliteert, inspireert en activeert: Impact Noord.

Treffende verbeelding voor visionaire verbinding

Events gebeuren niet zomaar. Daar gaat een kettingreactie van ideeën, energie en organisatie aan vooraf. Om Social Impact Day elk jaar tot een succes te maken, voegt het team van Mistral zich in het hart van zo’n productie.
Ons impacthart gaat sneller kloppen van zo’n event. Met zoveel mensen samen zijn met één gedachte is magisch. Ben je van plan ook zoiets te organiseren? Pick us, pick us!

Meer weten?

Neem contact op:
Jouke Zult — 06 5239 2093

Back

De browser die je gebruikt is verouderd.

Zou je willen updaten?

Share