WINST VOOR ONS ALLEMAAL

Opdrachtgever

Corus Advies

Impact

Door meer dan 4 op 5 aanbestedingen en subsidieaanvragen te winnen, stimuleert Corus social impact als speerpunt in het beleid van zowel bedrijven als de overheid.

Merkactivisme

Strategie
Branding
Art Direction
Illustratie
PR

Elke grote verandering in je bedrijf biedt kansen. Corus Advies pakte het groots aan: een complete rebranding (hippe taal voor een nieuwe huisstijl), inclusief website en bijbehorende uitingen. Iedereen weet nu: als je impact wil maken door aanbestedingen of subsidieaanvragen, moet je bij Corus zijn. Corus staat ergens voor en draagt dit uit. Sterker nog, het spat van je scherm!

Dubbel en dwars

Vanaf nu kun je bij Corus niet alleen terecht voor het inschrijven op aanbestedingen, maar ook voor subsidieaanvragen. Dubbel de winkansen dus. Maar hoe pak je dat aan in de merkstructuur? De keuze voor een moedermerk, met differentiatie op dienstniveau, biedt volop ruimte voor groei: een doelstelling, meerdere middelen.

Schaalvoordeel

De combinatie van het winnen van aanbestedingen en de toewijzing van subsidies heeft één groot voordeel: het leidt altijd tot impact op grote schaal. In de cases kunnen we die impact visualiseren door de kracht van herhaling. De illustraties doen hun werk, in al hun eenvoud en natuurlijk in de frisse stijl van Corus.

Stel u zich eens voor…

Je visie op een presenteerblaadje: we maakten een infographic waarin woord, beeld en muziek binnen 40 seconden de wens van de klant en de diensten van Corus bij elkaar brengen.

Social media zijn een verlengde van je website. Dus maak je niet alleen een filmpje, maar haal je hieruit ook weer content om te delen. Heel gericht pluk je er een of twee seconden uit. Zo maken we elke post, op welk kanaal dan ook, relevant. En wees eerlijk: wie houdt er niet van GIF-jes?

Team #voordegoedezaak

De mensen die het doen, de mensen die erin geloven, de mensen met wie je als klant te maken krijgt: een teampagina is ongelofelijk belangrijk als je als bedrijf menselijk wilt overkomen. Je stelt jezelf kwetsbaar op, toont humor en staat ergens voor. Zodat jouw klanten ook echt achter jou staan als je ze nodig hebt en bijvoorbeeld om een testimonial wilt vragen.

Impact loont

Van idee tot impact; als het aan ons ligt, leidt creativiteit altijd tot positieve verandering. Heb je een verandering voor ogen? Dan komen wij graag in beweging.

Meer weten?

Neem contact op:
Lisa van Os — 06 2750 4204

Back

De browser die je gebruikt is verouderd.

Zou je willen updaten?

Share